fejléc


Újdonságok - Honlapunk legfrissebb tartalmai

Néhány gondolat a nyári szabadságolások körül. Boros Dávid lelkipásztortestvérünk cikkét tesszük közzé.
2022. augusztus 2.
Az augusztus hónapot is folytatva a nyári vasárnapi istentiszteletek 17 órától kezdődnek. Első vasárnap lesz megtartva az úrvacsorai istentiszteletünk. A részletes program itt érhető el!
2022. augusztus 2.
Múlt hónapban bemerítési tartottunk gyülekezetünkben. Az ünnepélyen készült képek kerültek fel a fotóalbumba. Ezeket itt tudjátok megnézni!
2022. június 13.
Elérhető gyülekezetünk ünnepi kiadványa a Húsvéti gondolatok. Tartalmából: Hiszem ha látom - Balog Miklós, Az igazi ajándék - Nagy Krisztina, Az igazi szeretet vérzik - Lévai Szilvia, A kereszt - Menyhárt Dánielné. Ezen felül készült egy verses melléklet is - Húsvéti öröm - Balog Milós, Pilátus - Reményik Sándor, A lélek antennája - Balog Miklós
2022. április 17.
Honlapunkon is közzétesszük a Magyarországi Baptista Egyház Országos Tanácsának a gyülekezetek felé tett felhívását a Covid 4. hullámával kapcsolatban, ami a Covid-19 menüben olvasható!
2021. november 8.
Kedves Gyülekezet!
Októbertől megváltozik az istentisztelet közvetítések interneten történő elérése! Elsősorban azért, mert szeretnénk mindenkit bátorítani arra, hogy személyesen vegyen részt a gyülekezet alkalmain! Ugyanakkor tudjuk, hogy vannak - elsősorban idősebb testvérek - akik ritkán, vagy egyáltalán nem tudnak eljutni a gyülekezetbe. Nekik továbbra is biztosítunk lehetőséget az otthonról való csatlakozásra. Így október 3-ától az istentiszteleteket Skype-on fogjuk elérhetővé tenni telefonon és interneten keresztül a megszokott bibliaórai csoportot használva. Ha valaki nincs benne ebbe a csoportba és szeretne csatlakozni az jelezze felénk.
2021. szeptember 29.
A Magyarországi Baptista Egyház Elnökségének a Covid-19-védőoltásokkal kapcsolatban megjelent álláspontját tesszük közzé, amit a Covid-19 tájékoztató oldalunkon olvashattok.
2021. febuár 9.
lablec
Copyright Miskolc Belvárosi Baptista Gyülekezet - 2022.

3529 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán utca 46/A
adószám: 19292191-1-05
Molnár István gyülekezetvezető - Tel.:+36 20 886 8935 - E-mail:
lablec