fejléc


Gyermekbemutatás

Dojcsák család gyermekbemutatása 2017. 08.27-én ismét örömteli eseménynek lehetett részese a Miskolc Belvárosi Baptista Gyülekezet, ugyanis ekkor a szülőkkel: Dojcsák Bence és felesége Noémi, a nagyszülőkkel, barátokkal, testvérekkel együtt örültünk, hálát adtunk és áldást kértünk kisfiúk, Dojcsák Péter Dániel életére. Ebben a családban immár második gyermekként jött napvilágra e csemete.

Istentiszteleti alkalmunkat az ide nagyon illő énekkel kezdtük, amely az „Ó, boldog ház” c. volt. Milyen nagy dolog az, ha a hívő szülők gyermekük sorsát nem más, hanem Isten szívére teszik, ahogy az énekben is ez szerepel. A gyermeket Tőle kapjuk, ezért Ő tud legjobban vigyázni is rá.

Az alkalmat Tisza Attila lelkipásztor vezette. A Zsoltárok könyve 131. részéből szólta Isten üzenetét, a versek által is láttatva Isten áldását. Tőle származik mindaz a jó, öröm, boldogság, amiket már itt a földön is megtapasztalhatunk.

Tisza Attila hálaadásra való buzdítása után a szülők imájukban ki is fejezték Isten iránti köszönetüket és a gyermek további neveléséhez Tőle kértek segítséget, bölcsességet.

Ezt követően a lelkipásztor kérte áldását a családra, majd a jelenlévők áldáskérő énekkel folytatták a sort.

A gyülekezet részéről Tiszáné Gneth Gabriella köszöntötte és buzdította a családot.

Ezt követően Tisza Attila igei szolgálatában még arra buzdította a jelenlévőket, hogy ahogy a szülők viszik gyermekeiket Jézushoz, hogy megáldja őket, nekünk is úgy kell vinni dolgainkat, álmainkat, múltunkat, jelenünket, vágyainkat Isten elé.

Nagy Krisztina

lablec
Copyright Miskolc Belvárosi Baptista Gyülekezet - 2023.

3529 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán utca 46/A
adószám: 19292191-1-05
Molnár István gyülekezetvezető - Tel.:+36 20 886 8935 - E-mail:
lablec